Rekey Of Vervang Sloten

Inhaltsverzeichnis

image

Vergeet dit artikel niet te delen met vrienden en familie via sociale media om hen te helpen. Je eerste stap in elk doe-het-zelf-project is het verzamelen van alle benodigde benodigdheden. En als het gaat om het vervangen van sloten, heb je maar een paar dingen nodig, waarvan je er waarschijnlijk al twee in je toolkit hebt. Soms zijn de setplaat en de bout bevestigd, maar bij sommige modellen zijn het afzonderlijke componenten.

  • Houd vervolgens de bouten tegen de binnenkant van de deur, gelijk met de rand en gebruik een priem om de positie van de sleutelgaten te markeren.
  • Hoewel het verliezen van een sleutel niet automatisch betekent dat iemand deze zal gebruiken om uw huis of bedrijf binnen te komen, is het beter om veilig te zijn.
  • De prijzen zijn afhankelijk van het type technologie dat is geselecteerd, zoals een toetsenbordinvoer of een sleutel met een chip.
  • Het proces om een ​​slotenmaker bij ons te bellen is eenvoudig en gemakkelijk.
  • De andere is dat u een sleutel bent kwijtgeraakt en hoopt dat niemand anders deze vindt en uw huis opent.

Als het nieuwe slotlichaam of de nieuwe voorplaat groter is dan het oude, gebruik dan een hamer en een houtbeitel om het insteekgat te vergroten, zodat het nieuwe slot goed op zijn plaats past. Plaats de nieuwe cilinder in het slot en plaats de bevestigingsschroef terug. Aantal benodigde kopieën van sleutels - Voor traditionele sleutels zijn duplicaten geen grote factor in de kosten van het vervangen van de sloten op een huis. In de meeste gevallen is een eenvoudige rekey een uitstekende en kosteneffectieve manier om uw huis te beveiligen. Het opnieuw sleutelen van een slot houdt in dat u het vergrendelingsmechanisme behoudt, maar de sleutel die overeenkomt verwisselt.

Voor de meeste mensen is het budget hoe mensen eruitzien de belangrijkste bepalende factor voor het al dan niet opnieuw sleutelen of kopen van een nieuw slot. De kosten van de twee processen verschillen en soms is dit misschien wel het belangrijkste voor de huiseigenaar. Als de beveiliging niet in het gedrang is gekomen, is het opnieuw sleutelen tegen een lage prijs misschien beter op basis van de prijs voor het vervangen van een slot.

Neem Contact Op Met Ernies Lock Company Om Uw Sloten Te Vervangen

Deursloten vervangen is een relatief eenvoudig doe-het-zelf-project. Als je de weg weet met een eenvoudige schroevendraaier, zou je deze in minder dan een uur moeten kunnen aanpakken. Bij de nieuwe sloten worden volledige installatie-instructies geleverd en hotlines voor klantenondersteuning zijn vaak beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Zoals alle mechanismen met bewegende delen, verslijt een slot uiteindelijk.

image

Stap 2: Verwijder De Vergrendelingshendel Door De Schroeven Los Te Draaien En De Afmetingen Van Het Slot Te Krijgen

Als u een Apple HomeKit®-gebruiker bent, wilt u misschien de Schlage Sense® Smart Deadbolt. Of als je een voorliefde hebt voor Samsung SmartThings, probeer dan de Schlage Connect® Smart Deadbolt. U kunt de volledige lijst met integratiepartners bekijken op Schlage.com. Uw huis moet zich aanpassen aan uw levensstijl, niet per se andersom. Een kamer kan in elk van die levensfasen ander deurbeslag nodig hebben. Misschien had je de deur van je thuiskantoor op slot willen doen, maar nu het een kinderkamer is?

Leer Wat U Moet Weten Over Het Vervangen Van Een Autodeurslot Vervang Een Versleten Slotaandrijving Snel En Gemakkelijk

Als u hetzelfde merk koopt, past uw nieuwe slot bij uw andere sloten en kunt u het waarschijnlijk installeren met behulp van de bestaande gaten. Steek een sleutel in het slot, kijk naar het slotgedeelte aan de zijkant van de deur, draai de schroef los en draai de sleutel om. Als u de nieuwe schroeven niet kunt laten bijten, moet u mogelijk een kleine houtsplinter in het schroefgat schuiven en deze gelijk met de rand van de deur afbreken. Een slotenmaker brengt $ 80 tot $ 160 in rekening om een ​​slot opnieuw te sleutelen. De installatie van een professionele slotenmaker kan nog eens $ 80 tot $ 200 toevoegen, afhankelijk van de complexiteit van het slot. Verwijder de http://bemerkenswertetrips.theburnward.com/hoe-vervang-ik-een-glazen-schuifdeurslot twee schroeven en trek vervolgens eenvoudig de nachtschoot uit de deur.